Loading images...

Gostovanje spletnih strani

Število spletnih strani v zadnjih letih strmo narašča. Spletne strani podjetjem predstavljajo nov medij, nov način promocije svojih izdelkov in storitev. Nekateri spletne strani izkoriščajo bolje, nekaterim pa spletne strani prinašajo le stroške in delo.

Vsekakor pa vse vsi strinjamo, da je potrebno za dobre spletne strani potrebno veliko truda – spletne strani se, tako kot pri vseh stvareh, ne naredijo same, jih je potrebno izdelati in nato osveževati s trenutnimi informacijami.

Vendar pa tudi lepe in profesionalne strani nič ne koristijo, če niso dosegljive! Lahko imate najbolšjo ponudbo ta trenutek in najboljše izdelke ali storitve, vendar če stranke tega ne vedo in so vaše spletne strani nedosegljive, je bilo vse zamanj.

To pa je področje, kjer vam lahko pomagamo – s tem, da vam lahko nudimo zanesljive povezave v internet in s tem bodo spletne strani in elektronska pošta vedno na voljo.

Zakaj imeti spletno stran?

Ne bomo vas prepričevali, da mora vsako podjetje, društvo ali organizacija imeti spletno stran. Ali spletno stran potrebujete, je vaša odločitev. Če pa se zanjo odločite, pa smo tukaj za vas.

Spletne strani (in vse spremljajoče storitve) nudimo po ugodnih cenah, na vrhunski strojni in programski opremi. Možna je samodejna izdelava varnostnih kopij podatkov (spletni strani).

Kaj ponujamo?

Vse, kar potrebujete za enostavno in zanesljivo gostovanje spletnih strani in uporabo elektronske pošte. Ponujamo več različnih paketov gostovanja, kar zagotavlja pokritje potreb za širši krog strank in njihovih potreb. Če med trenutnimi paketi ni paketa, ki bi ustrezal vašim potrebam, vam sestavimo takega, ki bo!

Paketi gostovanja.

Gostovanje spletnih strani

  • Gostovanje spletnih strani