Loading images...

Plehko življenje mrcine Rockyja – Andreja Lavrič

V šopku simpatičnih zgodbic se skozi pasje oči razkrivajo dogodivščine sodobnega zvedavega fantiča, katerega življenje in zanimanje obvladujejo tako računalnik kot tudi skrivnosti narave, ki jo odkriva v hoji po gorah, zgodovine, hudomušne potegavščine vrstnikov, ob vsem pa ni samoumevna okoljska ozaveščenost. Kako ravnati ob nesrečah v gorah, se varovati pred ognjenim zmajem, kaj storiti z odrabljenimi pločevinkami in tonerji, kako se rešiti »večnih« plastičnih vrečk? Vse to in še kaj je nevsiljivo vpleteno v kratkočasne zgodbice, ki bodo največ povedale zgodnjim najstnikom.

iz recenzije ddr. Barice Marentič Požarnik

Podatki o knjigi:

Avtorica: Andreja Lavrič
Illustracije: Andreja Lavrič
Jezikovni pregled: Martina Lušina Basaj
Urednik in prelom: Janez Krek
Izdal in založil: Euroteh d.o.o, Grosuplje
Datum izida: december 2012
ISBN: 978-961-269-867-6

Elektronska izdaja knjige

Na voljo je tudi elektronska izdaja knjige, ki se nahaja v spletni knjigarni Amazon. Vsebina elektronske knjige je enaka vsebini tiskane izdaje. Prednost elektronske izdaje je v lahkotnosti branja (različne velikosti črk) in možnosti branja na več napravah.

Knjigo lahko kupite neposredno pri Amazonu in je lahko na vašem elektronskem bralniku (Kindle) ali Kindle bralniku na prenosniku ali tablici v nekaj minutah po nakupu. Za nakup sledite povezavi ali z mobilno napravo (telefon ali tablica) sledite prikazani QR kodi.


Nakup knjige

Za nakup broširane izdaje knjige, izpolnite naročilnico in izvod knjige vam bomo poslali po pošti. Knjigo plačate ob prevzemu (pošiljanje z odkupnino). Cena knjige je 11,90 € poštnina in odkupnina po ceniku Pošte Slovenije. V primeru naročila večjega števila izvodov, nas kontaktirajte na info@euroteh.si.

* - obvezna polja
Za naročilo na podjetje, v polje dodatne informacije napišite polno ime podjetja in ID za DDV.

Popusti za nakup večjega števila izvodov

Pri nakupu večjega števila izvodov nudimo naslednje popuste:

  • 3 ali 4 izvode – 5% popusta
  • 5 ali 6 izvodov – 10% popusta
  • 7 ali več izvodov – 15% popusta

Pri naročilu 5 ali več izvodov, naročene knjige pošljemo brezplačno.

Založba

  • Plehko življenje mrcine Rockyja – Andreja Lavrič